Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Tallers

Oferim tallers el febrer i octubre de Tècnica d'Estimulació Bilateral Bakaikoa (TEBB) i Tècniques d'Alliberament Emocional (EFT). També organitzem tallers esporàdics segons demanda.

Ens hem especialitzat en aquestes tècniques neuropsicològiques pels bons resultats obtinguts en la seva aplicació, que en molts casos escurcen ostensiblement la durada del procés terapèutic i ajuden en gran mesura a la integració d'aspectes traumàtics actuals o del passat. Ambdues tècniques, un cop apreses, son de senzilla autoaplicació, amb el que es facilita al client un recurs del que sempre podrà disposar en moments d'estrés, insomni, dolor, etc.

Els tallers tenen un format vivencial i l'objectiu es profunditzar en la pràctica de la tècnica per tal que el professional pugui introduir-la com una eina més en la seva pràctica professional al finalitzar la formació. Encara que els tallers estan bàsciament dirigits a psicòlegs, els professionals del camp de la salut també poden trobar grans beneficis en la seva pràctica.

Taller d'Estimulació Bilateral Bakaikoa (TEBB)

Dates: 6 de maig de 2017
Horaris: De 10 a 14h i de 15,30 a 19,30h
Lloc: Centre de Psicologia Dendros
Preu: 100 euros

Centre de Psicologia Bakaikoa