Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

El procés terapèutic

El procés terapèutic s'inicia a partir del moment en què la persona contacta amb nosaltres per a concretar una sessió. En aquesta primera sessió la persona exposa la seva demanda (el que vol treballar) i en cas que des de la nostra experiència i formació veiem que podem ajudar-lo, expliquem la nostra manera de treballar i establim el contracte terapèutic.

El contracte terapèutic especifica preu, disponiblitat horària, etc. A més definim el tipus de teràpia a utilitzar segons la demanda presentada, ja que es pot tractar d'una teràpia breu o d'un treball que requereixi més sessions.

També pot succeïr que considerem que per les característiques del seu cas sigui convenient que el porti un altre professional que estigui més especialitzat en el tema a tractar i en aquest cas li oferim el contacte de diversos experts per tal que pugui escollir amb qui treballar.